گوشت منجمد هم خاصیت دارد

گوشت منجمد هم خاصیت دارد

به اعتقاد برخی خانواده ها، گوشت منجمد فاقد ارزش تغذیه ای بوده و عده ای نیز آن را به دلیل قیمت پایین تر، گوشت فقرا می نامند، اما باید بدانید اگر چه گوشت تازه عطر و طعم بهتری داشته و از نظر ظاهری باکیفیت تر است، ولی این به معنای مطرود شدن گوشت منجمد نیست. در صنعت پس از آن که دام ذبح می شود، گوشت آن پس از مراحلی بسرعت در سردخانه تا منفی ۴۵ درجه سانتی گراد منجمد می شود.

انجماد سریع نه تنها ارزش تغذیه ای گوشت را بسان گوشت تازه حفظ می کند، بلکه مهم ترین مزیتش آن است که اگر انگل یا میکروبی به طور احتمالی از دید بازرسان دامپزشکی مخفی مانده باشد در این شرایط غیرفعال و نابود می شود.

اما نکته اینجاست اگر این گوشت ها طی حمل و نقل با ماشین های مجهز به سردخانه در اثر قطع و وصل شدن برق دچار نوسانات دمایی شود علاوه بر آن که از کیفیت چشایی آن کاسته می شود، میکروب های احتمالی فعال و همچنین در اثر خروج خونابه مواد مغذی آن خارج می شود. البته تشخیص این گوشت ها بسیار آسان است. گوشت منجمدی که در برخی قسمت های بسته بندی حاوی تراوشات خونی منجمد شده باشد یا تغییرات بارز رنگی در بخش هایی از آن دیده شود، نشان دهنده نگهداری نامناسب فرآورده بوده و باید از خرید آن اجتناب کرد.

Please publish modules in offcanvas position.